RÉSZLETES MÁTRIX

Azok a tagok, akiket a rendszer  elhelyezett a 3-as mátrixban.  Egyszerre 3 szintet látsz, részletes adatokkal.  Az adott tagra kattintva belenézhetsz az alatta lévő szintekbe is. 

HÁLÓZAT

Azok a tagok, akiket közvetlenül Te hívtál meg, vagy a Te meghívottjaid regisztráltak a rendszerbe. Ha az ajándék tagokat is látni szeretnéd,  akkor a mátrixban nézd meg őket.

Kedves vásárlónk!
Jutalompontok jóváírására csak a franchise tagjaink jogosultak! Az alábbi listában láthatod, hogy mennyi jutalék járna neked a mátrixodban történő vásárlások után. A piros vonal azt jelenti, hogy ott keletkezett jutalék, de neked nem tudtuk jóváírni, mert nem vagy franchise tag. Hogyan lehetsz franchise tag? Kattints IDE a részletekért! Ha már megrendelted a franchise tagság nevű terméket, akkor a franchise díj beérkeztét követő 1-3 munkanapon belül aktiváljuk a franchise tagságodat (a megrendelés dátumától kezdve franchise tagnak számítasz majd), kérjük légy türelemmel! Ha már befizetted a díjat, de nem rendelted meg a terméket, akkor tedd meg mielőbb, met anélkül nem tudunk aktiválni!

2018 április 01- 2018 április 30

DátumÖsszegTípusKitől%Jóváírva